Треньорът на Гибралтар: Знаем, че има много промени в България, но това не значи, че нивото се е понижило


Треньорът на Гибралтар: Знаем, че има много промени в България, но това не значи, че нивото се е понижило
Снимка: Getty Images

1341 0

Старши треньорът на Гибралтар - Хулио Рибас, заяви по време на пресконференция преди мача срещу България, че равенството в първата среща (1:1, 9 юни) е в миналото, а при "лъвовете" сега има много промени, но те не означават, че тимът е станал по-слаб:

*Младен Кръстаич ще дебютира начело на националния ни отбор утре, 23 септември, в домакинството срещу Гибралтар от Лигата на нациите, което ще започне в 21:45 ч. в Разград!

"Представянето ни в първия мач наистина беше много добро, но всички мачове са различни, онзи вече е в миналото. Не трябва да говорим за това какво може да постигнем, а как. Знаем, че има много промени в България - както в състава, така и нов старши треньор. Фактът, че има нови футболисти, не значи, че нивото на българския национален отбор се е понижило", убеден е 65-годишният уругваец.

Футболистът Николас Пасо пък добави: "Искаме да играем на същото ниво, както в домакинския мач срещу България. Ще се борим по същия начин". Грузия е лидер в нашата Група 4 от Лига "С" с актив от 10 точки. На второ място е Северна Македония със 7 пункта, на трето са "лъвовете" с 3, а последен е отборът на Гибралтар - 1 точка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Младен Кръстаич вече е избрал кой ще бъде капитан №1 на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички