"Така всички ще са доволни" - Валери Божинов каза какъв резултат ще устройва и Сърбия, и България


"Така всички ще са доволни" - Валери Божинов каза какъв резултат ще устройва и Сърбия, и България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1502 0

Бившият национал на България Валери Божинов даде интервю пред сръбския сайт "Informer" преди днешната (19.11.) евроквалификация от Група "G", която ще стартира в 16:00 ч. наше време.

Сърбия - България по ТВ: Къде да гледаме мача?

"Сърбия ще се класира за Европейското първенство. България няма шанс. Като човек, който е играл за Партизан, обичам сръбския народ и Сърбия и искам да отидете на Европейското първенство. Това пожелавам от сърце на сръбския народ - да се класирате и там да се борите за добър резултат, защото го заслужавате. Имате топ футболисти и треньори", заяви Божинов пред изданието и допълни:

"Очаквам зрелище! Сърбия трябва да победи, всъщност има нужда от точка. Пожелавам на Сърбия Европейско първенство, а на България добър резултат. Хайде, обичам ги и двете държави, нека да е равенство!".

"Вие имате играчи от световна класа, а за нас българите е чудо дори да вземем точка. Нека се получи равенство. Така ние ще сме доволни от точката, а вие - от класирането за Европейското. Така всички ще са доволни, всички ще бъдат щастливи", каза още бившият нападател.

Валери Божинов бе запитан и за раздялата на "лъвовете" с Младен Кръстаич: "Вие в Сърбия знаете по-добре от мен какво се случи. Всеки един треньор се оценява по резултатите. Младен направи промяна, вкара по-млади футболисти, но за работата му се съди по резултатите. Когато ги няма - треньорът си отива първи".

"Не съм в системата, не съм близък до националния отбор, така че не знам всички подробности, но с Младен съм в перфектни отношения!", категоричен бе 37-годишният Божинов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш играч на Лудогорец, присъствал на протеста: Дано Борислав Михайлов се вразуми, хората в БФС живеят в собствен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички