Илиан Илиев готви промени в националния отбор за гостуването на Сърбия


Илиан Илиев готви промени в националния отбор за гостуването на Сърбия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1567 0

Българският национален отбор по футбол излиза днес (19 ноември) в Лесковац мач от квалификациите за Евро 2024 срещу Сърбия. Новият селекционер Илиан Илиев готви няколко промени в състава си след равенството, което направихме с Унгария (2:2).

Дилемите пред Илиев

На пресконференцията преди сблъсъка с нашата съседка Илиев заяви, че има планове за ротации. Според "Тема Спорт" се очаква Даниел Наумов да запази мястото си под вратата, въпреки че се очакваше да бъде даден шанс на Иван Дюлгеров.

В средата на терена не е ясно дали Илия Груев (Лийдс) – абсолютно категоричен титуляр, ще играе с Ивайло Чочев или с Андриан Краев, по-вероятно е с втория. Атакуващият халф Доминик Янков от Лудогорец, който в четвъртък не получи игрови минути, утре се очаква вече да ги има, съобщава още гореспоменатото издание.

Очакванията са, че в атака Спас Делев и Кирил Десподов ще запазят местата си, но не е изключено и Георги Русев да заеме някои от техните постове. Самият той може да оглави и атаката, ако Илиан Илиев избере да не залага на Алекс Колев и Преслав Боруков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Георги Градев взе изненадващо решение и напусна екипа на Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички