Сърбия - България по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?


Сърбия - България по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?
Снимка: Facebook/Team Bulgaria

7785 0

Националният отбор по футбол на България гостува на Сърбия в мач от десетия кръг на квалификациите за Евро 2024 днес (19 ноември). Съперниците ни се нуждаят от точка, за да си осигурят класиране напред, докато "лъвовете" все още търсят първата си победа в група "G".

С равенството между България и Унгария на "Васил Левски", което остана в тотална сянка заради хаоса, разразил се у нас с протеста срещу БФС, "маджарите" си осигуриха място на турнира в Германия догодина. Сега сърбите могат да направят същото с реми срещу нас, а ако успеем да ги изненадаме и спечелим в Белград, то те ще трябва да се надяват на равенство между Черна гора и Унгария или победа за "маджарите".

Към настоящия момент Унгария е лидер в нашата група с актив от 15 точки. Сърбия се намира на второто място с 2 пункта по-малко. Черна гора е на третата позиция с 11, следвана от Литва (6) и националния ни отбор (3).

България и Сърбия са се изправяли един срещу друг три пъти. Съседите ни се радват на две победи, едната от която бе постигната с 6:1 преди точно 15 години - на 19 ноември 2008-а. Първата среща от квалификациите, която се игра през юни пък завърши 1:1, след като допуснахме гол в последната минута.

Къде да гледаме Сърбия - България по ТВ?

Първият съдийски сигнал на арбитъра Ерик Ламбрехтс в Лесковац ще прозвучи в 16:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на БНТ, а Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички