Илия Груев: Ужасно е като видиш тези кадри, хора страдат! Жалко за България


Илия Груев: Ужасно е като видиш тези кадри, хора страдат! Жалко за България
Снимка: Lap.bg

2248 0

Българският национал Илия Груев се надява доброто настроение в българската съблекалня може да се пренесе и утре. България гостува в последна Европейска квалификация в Лесковац на сърбите, които се нуждаят от точка за място на финалите в Германия. "Лъвовете" са без победа на дъното с едва 3 точки.

"Жалко е за България"

"Много жалко, че нещата се случиха както се случиха. Нашата задача е утре да изиграем този важен мач – знаем какво е значението за тях. Трябва да се концентрираме , да се представим на топ-ниво и да бием, това можем да направим", заяви Груев.

Относно безредиците около Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък: "Видяхме после. Ужасно е като видиш тези кадри, хора страдат. По Европа се пише, жалко е за България. Ние сме там, за да играем футбол, а това, което се случи, не са хубави неща".

 "Това е моята позиция – полузащитник на пост 6 или 8. Там съм с най-високо самочувствие, да – така ми е най-удобно, там съм играл най-много. С Унгария в първите 15-20 минути не влязохме добре, но после се успокоихме и заиграхме по-добре с топката. Трябва утре да не се правят грешки, да минимизираме неточностите. Хубави контраатаки е вариант за нас и да си вкарваме положенията. И да сме по-концентрирани при статични положения срещу нас", допълни още играчът на Лийдс. Националният селекционер Илиан Илиев заяви, че случващото се не е хубаво за никой, свързан с футбола у нас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички