Сръбски национал: Нека и срещу нас България допусне късен гол


Сръбски национал: Нека и срещу нас България допусне късен гол
Снимка: Getty Images

1420 0

Защитникът на Сърбия - Филип Младенович, заяви, че се надява неудачата, която преследва България в квалификациите за Евро 2024, да се повтори и утре, срещу техния тим. "Лъвовете" неведнъж в този цикъл загубиха точки след изравняване на съперника в добавеното време на мачовете. Утре те играят последната си квалификация - срещу Сърбия в Лесковац.

"И това са невероятни голове. Сега (срещу Унгария, 2:2, бел.ред.) беше автогол. Не знам какво да кажа, нека да бъде така и в неделя, но вярвам, че ще решим всичко по-рано. Защото вярвам в нас, вярвам в треньорския щаб.

Вървим към постигането на резултата, който нацията чака през всичките тези години. Надявам се всичко да бъде така, както ние и хората, които обичат футбола и подкрепят националния отбор, искаме да бъде", коментира левият бек, цитиран от kurir.rs.

Сърбия не се е класирала на Европейско от 2000 година насам, а сега е на точка от това да го направи. Черна гора има шанс да им отмъкне билета за Германия, ако победи Унгария, а "плавите" загубят от родния тим.

"Резултатите от Подгорица и София не променят нищо, всичко зависи от нас, както очаквахме в края на тези квалификации. Нека сами да ковем съдбата си. Знаем какво трябва да направим и със сигурност се надяваме на най-добър епилог.

Черна гора игра наистина добре (срещу Литва, бел.ред.), влезе силно в мача и по-късно рутинно го спечели. Вкараха навреме. Няма какво, остава ни мачът с България, трябва да дадем всичко от себе си, знаем какво искаме и на какво сме способни", завърши Младенович. Капитанът на Черна гора обаче се надява Бог да овъзмезди България за късните голове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички