Стеван Йоветич назова истината за най-голямата промяна в България!


Стеван Йоветич назова истината за най-голямата промяна в България!
Снимка: Getty Images/Guliver

2238 0

Най-популярното име в селекцията на Черна гора - Стеван Йоветич, сподели, че е отлично запознат с качествата и уменията на футболистите на България

Това определено не е случайно, след като нападателят е играл във всяка една среща между неговата родина и "лъвовете", откакто Черна гора е член на ФИФА и УЕФА. 

Бившият ас на Манчестър Сити отчете смяната на селекционерите в България и вярва, че всеки отбор в групата има шанс да се класира. 

"Добре познавам българския футбол. Не се изправяме за първи път срещу вашия национален отбор. Имам добро мнение, тъй като имате нов селекционер и млади играчи. Кърстаич е добър треньор, който дава нова енергия на отбора. Групата ни е трудна, но всеки отбор има качества", заяви играчът на Херта (Берлин). 

Според него, фаворит за спечелване на групата е Сърбия, но всичко е възможно, тъй като силите са изравнени сред останалите отбори. 

"Сърбия е фаворит, защото има нещо повече от останалите. Може би една идея по-добър състав. Няма атрактивни имена, но групата е тежка и трудна, според мене. Смятам, че и ние, и България ще се борим за 2-ото място", допълни звездата. 

България е в серия от 6 поредни двубоя без поражение, но това не означава, че напрежението е по-малко, тъй като в последните дни мнозина имаха проблем, че Ивайло Чочев не е повикан за квалификациите - и това вбеси Младен Кръстаич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички