Пълна лудост: Сложиха същия начален час за Левски - ЦСКА, както за България - Черна гора


Пълна лудост: Сложиха същия начален час за Левски - ЦСКА, както за България - Черна гора
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

15640 0

Националният отбор по футбол на България започва своя път към Европейското първенство през 2024-та. "Лъвовете" ще опитат да играят на голям форум точно 20 години след последния случай, в който това стана факт - Евро 2004.

Първият мач е особено важен, тъй като е срещу отбор, който поне на хартия трябва да победим със сигурност, ако искаме да имаме реални шансове. Още повече, че сблъсъкът е в България - на "Хювефарма Арена" в Разград.

НОВО: ПРЕМЕСТИХА ЛЕВСКИ - ЦСКА С НОВ НАЧАЛЕН ЧАС

И докато българският фен ще е втренчил поглед на надеждата в първата ни среща от цикъла, то по същото време ще се състои друго много значимо събитие. Става въпрос за финала за Купата на България.

Големият баскетболен мач на всичкото отгоре противопоставя "сини" и "червени" - Левски срещу ЦСКА. Предвид завръщането на "червените" в мъжкия баскетбол - зарядът е още по-голям.

И докато за квалификационния дуел няма какво да се направи и програмата е ясна отдавна - старт в 19:00 часа българско време, то в баскетбола бе сътворена глупост.

НОВО: ПРЕМЕСТИХА ЛЕВСКИ - ЦСКА С НОВ НАЧАЛЕН ЧАС

Левски се справи с Черноморец на полуфинала, надделявайки с едва четири точки разлика. ЦСКА пък преодоля Балкан още по-трудно - след продължения и едва две точки разлика в края. Е, "сини" и "червени" бяха ощетени откъм зрителски интерес, след като финалът между тях бе сложен с точно същия начален час, в който ще играят и България - Черна гора - 19:00 часа.

НОВО: ПРЕМЕСТИХА ЛЕВСКИ - ЦСКА С НОВ НАЧАЛЕН ЧАС

Ще можете да следите евроквалификацията България - Черна гора НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички