Капитанът на Черна гора: Може на България да им се върне за всички допуснати късни голове


Капитанът на Черна гора: Може на България да им се върне за всички допуснати късни голове
Снимка: Getty Images

8499 0

Капитанът на Черна гора и целият тим стискат палци на България за победа над Сърбия в евроквалификацията утре. За да се класират за Европейското в Германия, черногорците трябва да победят Унгария, а нашият тим да вземе трите точки от западните ни съседи в Лесковац.

"Равенството на Унгария в София не ни попречи, ние си свършихме работата и смятам, че с 11 точки можем да кажем, че сме постигнали добър резултат до момента", заяви Стеван Йоветич, цитиран от novosti.rs.

Черногорците ще стискат палци на България утре

"Сега ни чака онзи мач в Унгария, както и дуелът между Сърбия и България, в който всичко може да се случи. На сърбите им стига и точка, но всичко може да се случи, защото футболът е странна игра. Може би ще се върне на българите за всички голове, които допуснаха в добавеното време", продължи черногорецът.

В четвъртък неговият тим победи Литва с 2:0 и в момента е трети в квалификационната ни група. Черна гора има 2 точки по-малко от втория Сърбия.

Трябва да се отбележи, че Сърбия завърши наравно с България в първия мач от групата (1:1). Дарко Лазович донесе точката за сърбите с гол в 90+6'. А по света отразиха кървавия протест на феновете срещу БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички