Неманя Гудел: Няма лесни съперници, българите върнаха опитни играчи


Неманя Гудел: Няма лесни съперници, българите върнаха опитни играчи
Снимка: Getty Images

1219 0

Полузащитникът на Сърбия Неманя Гудел обяви, че тимът няма да подцени България в утрешната евроквалификация. "Лъвовете" гостуват в Лесковац в неделя, като мачът за тях е само за престиж, докато за домакините ще реши съдбата им за Евро 2024.

"Във футбола отдавна няма лесни съперници, във всеки мач трябва да се влиза на сто процента, а знаем, че българите върнаха в отбора по-възрастни, по-опитни играчи", коментира той, цитиран от zurnal.rs.

Той изрази задоволство от факта, че въпреки наказанието от УЕФА, на стадиона утре ще има публика, макар и изцяло от деца. Гудел е щастлив и че в приятелския мач срещу Белгия (0:1) е извел тима с капитанската лента.

"Радвам се, че ще имам подкрепа и искаме да се порадваме заедно накрая. За мен е огромна чест, чувствате се горд, защото е гордост да играеш за Сърбия, освен това да вземеш капитанската лента е специална чест. Много се радвам за всичко", сподели сръбският национал. Шеф в сръбския футбол също похвали българския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички