Шеф в сръбския футболен съюз: България показа класа, но сме по-добри от тях


Шеф в сръбския футболен съюз: България показа класа, но сме по-добри от тях
Снимка: Facebook/Team Bulgaria

1043 0

Спортният директор на Футболния съюз на Сърбия (ФСС) Стеван Стоянович-Дика заяви, че отборът на България е показал класа в мача срещу Унгария и е бил на прага на победата. "Лъвовете" водеха с 2:1, но в добавеното време "маджарите" изравниха. 

"В тази група няма лесен противник и видяхте колко условно е наричането на някой отбор за такъв. Видяхте, че имаше много – условно казано, изненади, както и голове в последните секунди на мачовете.

Знаем какво ни очаква в неделя, но ние сме по-добър отбор от България. И ако дадем това, което имаме като потенциал, не се съмнявам, че ще постигнем добър резултат", заяви директорът преди мача с "лъвовете".

Стадион "Дубочица" в Лесковац ще бъде пълен за мача, макар само с деца, така че домакините ще имат сериозна подкрепа. Сръбският национален тим е наказан с мач пред празни трибуни от УЕФА заради расистки скандирания на мача с Черна гора. Европейската централа обаче направи компромис и реши да пусне деца до 14 години.

"Добрата новина е, че стадионът ще бъде пълен с фенове. И то по-големите фенове. А децата вече ни показаха колко много означават ръцете и гласовете им за нас. Ще има добра атмосфера, Сърбия за първи път играе в Лесковац и това ще бъде празник за целия регион", посочи Стоянович.

Двубоят Сърбия - България е на 19 ноември, неделя, от 16:00 часа. Съперникът се нуждае от 1 точка, за да се класира на Евро 2024. А ето каква съдийска бригада бе назначена за мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички