Потвърдено: Унгарски фенове ИМА в България - играч обясни защо са там


Потвърдено: Унгарски фенове ИМА в България - играч обясни защо са там
Снимка: Getty Images

4579 0

20-годишният футболист на Борнемут Милош Керкез говори пред медиите на пресконференцията на Унгария преди гостуването на Националния стадион "Васил Левски". Той бе редом до треньора на "маджарите" Марко Роси, като утре (16.11) срещат България.

Първоначално бе запитан за състоянието на терена и дали е добро, предвид факта, че цял ден вали в българската столица. След това пък коментира целия хаос около провеждането на срещата и това дали и къде би се състояла тя.

"И да вали, и да не вали - не сме притеснени особено от състоянието на терена, може да се играе на него, добър терен е. Излизаме утре и искаме да спечелим. Добре съм, отпочинах си и вече съм готов да играя.

Всичко около стадиона и къде ще се играе не ни е попречило изобщо. Готови сме, не е имало съмнения у нас дали ще има мач. Тренирахме здраво, всеки ден анализирахме съперника, треньорът ни изгради добър план, готови сме за утре и за победата" - заяви Керкез.

Той призна, че са забелязали унгарски фенове в българската столица. Не коментира дали са тук и заради протеста срещу БФС, каквито призиви имаше в тяхната страна, като просто заяви, че са тук, за да подкрепят националния отбор на Унгария.

"Да, видяхме унгарски фенове в София. Когато кацнахме, ги видяхме. Дори да не могат да гледат мача от трибуните утре, те очевидно са тук, за да ни подкрепят - искаме да спечелим заради тях.

Не съм изпадал в подобна ситуация да не знам къде ще се състои мачът, но сме готови за срещата, където и да е" - сподели още Керкез. Неговият наставник Марко Роси пък призна, че ще е доволен на равенство срещу България, както и че на "лъвовете" им липсвало късмет в много мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички