"Не е сериозно да го коментирам": Кирил Десподов отказа да отговори на въпрос преди Унгария


"Не е сериозно да го коментирам": Кирил Десподов отказа да отговори на въпрос преди Унгария
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4370 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов говори пред медиите преди евроквалификацията срещу Унгария. Той не скри, че целият шум около срещата и неяснотата дали и къде ще се състои са повлияли на отбора.

"Разбира се, че не е лесно да се концентрираме за мача, но е хубаво, че ще сме фокусирани и ще сме спокойни в мача утре. Разбира се, че Унгария е опитен отбор с добри играчи. Не създадохме много на "Пушкаш Арена" и загубихме, но се надявам да променим това за утре и да излезем от мача с високо вдигната глава.

Десподов на няколко пъти призна, че България трябва да играе с чест и достойнство

Всички ние сме хора, четем какво се случва. Нормално е да имаше питания в началото къде ще играем. Успокоиха се нещата, треньорът говори с нас, успокои отбора. Няма футболист в света, който да иска да играе пред празни трибуни. Играем за България и трябва да излезем с чест и достойнство. Отборът е спокоен в момента, това е, което мога да кажа" - започна той.

На няколко пъти подчерта, че най-важното е да се излезе с чест и достойнство и отборът да е с високо вдигната глава. Накрая получи въпрос и за това какви разлики вижда до момента между методите на Младен Кръстаич и на Илиан Илиев и подходи шеговито, като отказа да отговори напълно.

"Няма какво да губим, най-важното е да излезем освободени всички в отбора, да изпълняваме нещата, които иска треньорът, да следваме плана. Мисля, че тези два мача ще се получат нещата и ще излезем с високо вдигнати глави. Всички искаме да победим и в двата мача.

Не е сериозно да коментирам къде виждам разлика между Кръстаич и Илиев, така че ще пропусна. За първи път ще работя с Илиев, дано имаме много успехи. И за двамата само положителни неща мога да кажа и ще са искрени" - завърши Десподов.

А какво заяви селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев преди Унгария?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички