Два въпроса от бивш играч на Левски - два довода защо Борислав Михайлов е невинен


Два въпроса от бивш играч на Левски - два довода защо Борислав Михайлов е невинен
Снимка: БГНЕС/колаж: Милен Антиохов

2631 0

Обвиненията към Българския футболен съюз и дългогодишните ръководители в централата отново се засилиха стремглаво след поредното разочарования от националния отбор по футбол на България. А един от най-обвиняваните бе Борислав Михайлов.

Той е президент на БФС вече близо две десетилетия, но въпреки липсата на резултати никой от централата не смята, че има проблем в управлението. Бившият футболист на Левски Петър Курдов даде специално интервю пред SportLive.bg, в което призна, че критиките към Михайлов са твърде много.

Курдов изрази мнение, че всъщност президентът на Българския футболен съюз няма такава вина за случващото се. Той зададе два въпроса, които се явяват като два довода защо всъщност Михайлов не е толкова виновен.

Петър Курдов защити Борислав Михайлов - не разбира ненавистта към него

"Бих искал да отбележа и нещо друго. Не мога да разбера тази ненавист, която в момента изразяват към Боби Михайлов. Той си има неговите неща, които дразнят много голяма част от български народ. В крайна сметка обаче той е на върха на Футболния съюз.

Искам да задам въпроса по друг начин: „Има ли нещо, което той да не им подсигурява на футболистите на националния отбор, за да не могат да играят. Има ли причина да стигнеш до ниво национален отбор и да не можеш да играеш или да показваш това, на което си способен?" - сподели той пред SportLive.bg.

Вижте и цялото интервю на Петър Курдов пред SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички