"Йордан Лечков лъже": БФС, пари за "невинност" и три неудобни въпроса


"Йордан Лечков лъже": БФС, пари за "невинност" и три неудобни въпроса
Снимка: БГНЕС

2487 0

Един от хората в екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов - Петър Величков, отговори на някои от твърденията на вицепрезидента на футболната ни централа Йордан Лечков.

Петър Величков за лъжите на Йордан Лечков и БФС

Величков открито заяви, че Лечков лъже. Той зададе и три въпроса, с които провокира интерес. Не пропусна да засегне и съдебното дело, заведено от Министерството на младежта и спорта срещу БФС за нерегламентирано изразходвани над 140 000 лв. по организацията на Европейското първенство през 2015 година за юноши (до 17 г.).

"Другите лъжи на Лечков - имало проверки през 2019-а и всичко е било чисто. Като всичко е чисто, да каже дали БФС върна пари на спортното министерство, или не? Водиха ли се дела и приключиха ли със споразумение накрая? Като всичко е чисто, защо връщаш пари?! Нито едно правителство не понечи да работи с тях... Така че с това ръководство (бел. ред. - на БФС) не може да се разчита държавата да направи каквото и да е било.

Като се иска подкрепа, тя не се иска чрез медиите. Отива се и се слага нещо конкретно на масата, но най-първо трябва да се покаже, че тази федерация заслужава доверие, работи се професионално, има визия и стратегия. Тези (бел. ред. - ръководството на БФС) не са отишли никъде. Много неща могат да се направят, но в момента не се прави нищо.

Тези хора я карат "Ден да мине, друг да дойде". И лека полека нашите герои от 1994-а се превърнаха в едни от най-мразените хора в България. Михайлов не съм го виждал на публично място от години" - сподели Величков за предаването "(О)позиция". Наскоро пък Йордан Лечков заговори за обещание на Бойко Борисов към българския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички