"Няма начин": Илиан Илиев обяснил пред Стоичков защо поема националите


"Няма начин": Илиан Илиев обяснил пред Стоичков защо поема националите
Снимка: Lap.bg

12121 0

Бившият селекционер на България - Христо Стоичков, обяви, че е имал разговор с Илиан Илиев преди назначението му начело на националния отбор. Футболната ни легенда възхвали своя бивш съотборник и колега.

"Вижте, аз съм щастлив, че Илиан прие тази покана в най-трудния момент. Оставих тези критики, които бях свикнал да отправям. Научих се на много неща в нашата телевизия. Научих се как да направиш позитивна критика", започна Стоичков пред "Гонг".

"Имах възможността да разговарям с Илиев и той ми каза: "Ицо, няма начин, трябва да поема ангажимент". За мен е един добър треньор, изключително трудолюбиво момче. Имах възможността да играя с него в последните му мачове в националния отбор.

За съжаление, не успя да попадне сред 24-мата, които бяхме в Америка, но във времето Илиан показа, че е един треньор със страхотни идеи", допълни той.

"В България имаме много диаманти, които не можем да полираме. В чужбина е обратното, имат малко, но ги полират и стават. Тук имаме много диаманти, на които трябва да се обърне внимание", завърши Камата. А ето какво каза Боби Михайлов за Илиан Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички