Шефът на сръбския футбол: България никога не е била лесен противник за никого


Шефът на сръбския футбол: България никога не е била лесен противник за никого
Снимка: Facebook/Team Bulgaria

1569 0

Президентът на Сръбския футболен съюз Драган Джаич се изказа с респект за българския национален отбор. Вчера "лъвовете" едва не спряха западните ни съседи за историческо класиране на Евро 2024.

Мачът завърши 2:2, въпреки че България водеше между 69-ата и 82-ата минута. Това е първо класиране за сърбите на европейско първенство от 24 години насам.

"Българите никога не са били лесен съперник за никого. Просто трябва да се върнете назад в историята. Те създадоха много добри и дори страхотни играчи. Няма нужда да ги изброявам. Всички знаем кои са... Наистина страхотни", започна той пред kurir.rs.

"От друга страна, България е в криза на резултатите. Има такива периоди. Но ние играхме наскоро с тях - в Разград, и едва стигнахме до равенство", посочи Джаич.

"Когато дойдох начело на футболния съюз, целта беше да се класираме на европейско първенство. Всичко беше в нашите ръце. Групата не беше лесна, въпреки че имаше много пренебрежителни коментари. Всички играят футбол, няма лесни съперници и всеки противник трябва да се приема сериозно", завърши шефът на сръбския футбол. А ето за какво в Сърбия са ядосани на България заради равенството. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички