Национал на България се сбогува емоционално с чуждестранния си клуб


Национал на България се сбогува емоционално с чуждестранния си клуб
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

1865 0

Националът на България по футбол Ивайло Марков се раздели с Подбескидзе. 26-годишният краен защитник изкара последния сезон във втородивизионния полски клуб.

Марков дебютира за представителния отбор на „лъвовете“ при загубата от Унгария 27 март. Той се сбогува с досегашния си клуб с емоционално обръщение в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа бившият футболист на Локомотив Пловдив и Царско село:

"Време е да се сбогуваме с Подбескидзе. Беше смесена-емоционална година за мен, но искам да се фокусирам върху доброто. Първо бих искал да благодаря на ръководството за разбирането на решението ми да напусна.

Бих искал да благодаря на хората в клуба, които ме подкрепиха и най-важното бих искал да благодаря на феновете и града, които ме приеха от самото начало и не спряха да ме подкрепят дори за миг, особено когато беше най-необходимо.

Никога няма да го забравя и винаги ще съм благодарен. Съжалявам, че въпреки различните фактори не постигнахме целта за промоция. Заслужавате да гледате отбора си в Екстракласа и аз ви го желая от все сърце!"

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Майкъла за изпуснатата победа срещу Сърбия: Изключително елементарна грешка и на треньора, и на играчите

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички