Милко Георгиев: На Кръстаич най-големия му успех е, че води България


Милко Георгиев: На Кръстаич най-големия му успех е, че води България
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2329 0

Бившият административен директор на ЦСКА - Милко Георгиев, бе директен по адрес на националния селекционер Младен Кръстаич. Българинът никак не е доволен от свършеното сред "лъвовете" и вярва, че сърбинът скоро ще е минало в отбора.

В "Студио дерби" екс ръководителят на "Армията" определи престоя на Кръстаич начело на България като най-големия му успех като треньор или футболист. Интересна подробност за кариерата на сърбина е класирането на родината си за Мондиал 2018. 

Мнението на Георгиев

"Чувам, че искат да употребят Мъри, да го поканят за треньор на националния отбор. Не съм убеден, че той ще се съгласи. Това е абсурдно - той година и половина им показва къде грешат и какво трябва да променят, те от едното влязло през другото излязло, а сега ще го канят за националния отбор.

Ясно е, че този сърбин е приключил. Това е върхът в кариерата му - да води нашия национален отбор. Какви успехи е имал този човек като треньор, та да го водиш тук? Да не говорим, че вече излизат взаимовръзки между неговите мениджъри и част от футболистите, които вика", обясни Георгиев.

Вижте кой се очертава да наследи Младен Кръстаич начело на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички