Бивш национал посочи скандална причина за „бетонирането“ на шефовете на БФС и отсече: Хората трябва да ги изметат


Бивш национал посочи скандална причина за „бетонирането“ на шефовете на БФС  и отсече: Хората трябва да ги изметат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1871 0

Мощните атаки към ръководството на БФС продължават! Поредна такава отправи бившият защитник на Левски и националния отбор Илиян Стоянов – Коловати.

Той изрази категорична позиция, че шефовете на родната централа трябва да си тръгнат сами. Коловати дори изрази предположение, че искат да мине някаква давност, за да не ги преследват след това за злоупотреби.

ИЗБУХВАНЕТО НА БИВШИЯ НАЦИОНАЛ

 „Българският футбол в момента се ръководи еднолично. Крайно време е тези хора в БФС да си тръгнат сами – докато все пак има някакво уважение към тях. Защото мисля, че вече не остава. Трябва да дойдат млади и образовани хора, които милеят за футбола и не са пристигнали да крадат пари. Тези хора може би искат да мине някаква давност, за да не ги преследват след това за злоупотреби. Най-вероятно това е причината. Но такъв срам в българския футбол не е имало никога. Ние копаем дъното“, обяви Коловати в „Актуално студио Дерби“.

„Радват ли се на това управление хората в България? Хората трябва да ги изметат! Крайно време е! Трима-четирима юноши трябва да играят минимум по 70 минути в мачовете. Има деца, които имат качества. Стига с недоказани чужденци. Подписват за 2-3 години, а след това не можем да ги изгоним и взимат сума пари. Не се работи с юношите. Но трябва да има и треньори с топки, които да налагат млади играчи. А на наставниците да са страхливци и да слушат президентите и мениджърите“, каза още той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Не обичам Кокала, но той е най-добрият треньор за националния отбор! Мъри или Йончев трябва да е президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички