Бивш директор на "Армията": Надявам се ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка


Бивш директор на "Армията": Надявам се ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка
Снимка: БГНЕС

1596 0

Бившият административен директор на ЦСКА - Милко Георгиев, даде интервю пред "Тема спорт", в което заяви, че е доволен от есента на "червените" под ръководството на Саша Илич, но и че за него е много по-важно клубът да изгради нов стадион на мястото на "Българска армия":

"Доволен съм, че когато погледна класирането виждам ЦСКА на първо място. Но за мен от много по-голямо значение е въпросът за стадиона да бъде решен в най-скоро време", каза Георгиев пред изданието и допълни:

"Представете си вариант отборът да стане шампион, а да няма къде да играе. Смятам, че по-фундаментално и значимо събитие от това да построим нов стадион към момента няма. Естествено, ако върви с първо място би било прекрасно".

Милко Георгиев добави още, че "има много невидима за обществеността работа" и че се надява "ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка":

"Светлината я има отдавна. Това, че в последно време клубът реши да осветли процесите по проектирането и разрешителните, които трябва да се извадят е може би с цел феновете да бъдат спокойни и да видят, че се работи по въпроса. Има много невидима за обществеността работа, която съм убеден, че досега е свършена и нещата са на финалната права. Надявам се ЦСКА да е изиграл последния си мач на този стадион в този му вид, но това са дребни детайли. Дали го е изиграл или ще изиграе още 2-3 мача няма толкова голямо значение. Важното е, че колелото се е завъртяло и връщане назад не трябва да има. Надявам се ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Двама от чужденците на "Българска армия" подписват нови договори с ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички