Леонардо Бонучи: Няма специално играч на България, когото да отлича


Леонардо Бонучи: Няма специално играч на България, когото да отлича
Снимка: Getty Images/Guliver

1855 0

Един от лидерите на националния отбор по футбол на Италия Леонардо Бонучи говори преди предстоящия двубой на тима, който се явява втори от квалификациите за Световното първенство през 2022 година. "Скуадра адзура" се изправя срещу България в неделя, 28 март, от 21:45 часа българско време на Националния стадион "Васил Левски".

Опитният централен защитник призна, че не може да отличи специално някой от нашите футболисти, но и че цялостно играчите ни имат потенциал. Освен това, той обясни ситуацията със своя партньор в отбрана Джорджо Киелини, който няма да може да вземе участие в срещата.

"България показа през второто полувреме срещу Швейцария, че може да го затрудни. Тук Италия винаги играе трудно. Дошли сме за нов успех, но няма да е лесно. Няма специално играч на България, който да отлича. Гледахме видео. Няколко са футболистите. Повече ме притеснява колективът. Българите имат потенциал, но ние искаме да постигнем целта си и да се класираме възможно най-бързо за Катар" - започна Бонучи.

"Джорджо Киелини решиха с треньора да не пътува. Ще ни липсва. Видя се срещу Ирландия колко сработен е. Всички са готови да дадат 100 % от себе си" - сподели относно Киелини той. А какво заяви неговият треньор Роберто Манчини преди мача с България?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички