Андрей Гълъбинов посочи защо не е бил на линия и заяви: Беше ми неприятно да не ме викат


Андрей Гълъбинов посочи защо не е бил на линия и заяви: Беше ми неприятно да не ме викат
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1550 0

Нападателят на италианския Специя и на българския национален отбор по футбол Андрей Гълъбинов говори на пресконференцията с Ясен Петров преди втория ни двубой от световните квалификации за Мондиал 2022. Той се явява срещу Италия и ще се състои в неделя, 28 март, от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Гълъбинов обясни защо не е бил на линия за двубоя срещу Швейцария (загубен с 1:3), като освен това призна, че му е било неприятно, когато не е получавал повиквателни за националния отбор. За финал пък обеща, че ще опита да вкара на Джанлуиджи Донарума.

"Имах малък проблем. Още преди време. В четвъртък се получи, нищо сериозно, беше от преумора. Решихме първия мач да го пропусна, за да съм готов за втория двубой. Не смятам, че цялата грешка е в треньора. Три дни е малко време. Влезнахме малко плахо. Но през втората част имаше хубава реакция от целия отбор. Нямаше унили момчета. За мен мачът с Италия ще е по-специален. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си за България" - започна Гълъбинов.

"Не обичам да говоря за миналото. Аз не мисля за него, а продължавам напред. Не ми беше приятно да не попадам в списъка, но решението не бе мое. Ще се опитам да показвам най-доброто от себе си. Не мисля, че Донарума е непробиваем. Ще се опитам да му вкарам. Надявам се Италия да подцени мача, но ние няма да разчитаме на това. Ще се опитаме да се представим по най-добрия начин" - завърши нападателят.

А на линия ли ще е Кирил Десподов за мача с Италия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички