Сисиньо: Научих химна и съм горд, дано България играе на Световното


Сисиньо: Научих химна и съм горд, дано България играе на Световното
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1564 0

Футболистът на Лудогорец Сисиньо, който е натурализиран бразилец и играе за националния отбор по футбол на България, призна, че е горд от факта, че играе за "лъвовете" и че е научил националния ни химн. Освен това, Сисиньо си пожела и Бразилия, и България да играят на Световното първенство през 2022 година.

"Чувството да бъде призната работата, която вършиш, е невероятно. В България съм вече пет години и тук ми дадоха възможност да защитавам страната и националния отбор. Чувствам се отлично. Трябваше да науча да пея химна, направих го и съм много горд. Защитавам България с голяма гордост и всеотдайност.

Решението да играя за страната не беше трудно, защото бях тук от пет години и вече бях свикнал. За мен е чест да защитавам фланелката на националния отбор на България. Много съм щастлив, че съм част от този отбор. Връзката ми с България е много силна. Не напразно вече започвам шестата си година в страната. Това е държава, която ме прие добре. Не само мен, но и другите бразилци, които играят тук. Харесвам я, както моята родина Бразилия. Дай Боже България да се класира за Световното първенство. Когато играе Бразилия, ще я подкрепям. Същото важи и за България. Дано и двете държави да се класират за Мондиала" - сподели той пред Goal Brasil.

A какво заяви националният селекционер Ясен Петров пред мача с Италия от световните квалификации?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички