Ясен Петров: Ако има магьосник, нека заповяда, направиха ни блицкриг


Ясен Петров: Ако има магьосник, нека заповяда, направиха ни блицкриг
Снимка: Facebook/Team Bulgaria

3111 0

Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров говори преди утрешния сблъсък с Италия в квалификациите за Световното първенство в Катар през 2022 г. Треньорът заяви, че е важно да се задържи позитивната атмосфера в съблекалнята и да се изрази подкрепа за футболистите.

"Ще преценим за Десподов. Смятаме да подходим малко по-различно срещу Италия. Трябва да направим ротация. Едната промяна е пред вас - Андрей. Не беше много приятно това нещо - за 12 минути такова торнадо ни зави. За първи път ми се случва. Опитваме се, имаме някаква идея, ще направим промени, някаква ротация. Аз съм последователен в това, което говоря, опитваме се да бъдем честни. Най-важното ще бъде максималната концентрация, да нямаме респект от гледна точка на играта със силни отбори"

"Не е страшно да излезеш, да скъсиш дистанцията, това е нещото, върху което акцентираме след 4-5 тренировки. Ако има някой магьосник, който има нещо да промени, да заповяда.", коментира Петров.

"Ако има критика, да е към мен. Да оставим момчетата. Те трябва да бъдат подкрепени. Атмосферата е страхотна и те дават всичко от себе си срещу много силни отбори. Швейцария са си добър отбор - те ни направиха блицкриг точно за 12 минути"

"След прекалено много негативни резултати идва такъв момент, в който си поел много негативизъм, неувереността е явна, трябва резултат. Въпреки всичко продължаваме да работим. Не се заблужаваме. Трябва да бъдем искрени, не си мислет,е че ще се хваля, това е реалността", завърши Ясен Петров. 

Междувременно стана ясно кои футболисти ще отсъстват за Италия срещу България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички