Къде да гледаме мача България - Хърватия в Катар?


Къде да гледаме мача България - Хърватия в Катар?
Снимка: Иван Йочев

3457 0

Днес в 17,00 часа България се изправя срещу световния вицешампион Хърватия във втората си контрола в Катар. Съперникът е в серия от 10 поредни мача без загуба. За последно те завършиха 1:1 със Словения в друг мач от приятелския турнир в Доха. България пък няма победа вече 19 поредни мача като гост. В това число влиза и поражението с 1:2 от Катар преди няколко дни.

За тези мачове селекционерът Златко Далич реши даде почивка на най-добрите си футболисти. Но дори и без асовете си, „шахматистите“ остават много силни.

Българският треньор Ясен Петров ще направи доста промени по състава. Очаква се Николай Михайлов да седне на пейката, а шанс за изява да получи някой от младоците вратари Светослав Вуцов или Иван Дюлгеров. В халфовата линия може да се появи Ивайло Чочев. Титуляр няма да е и Мартин Минчев. По всяка вероятност обаче промените няма да спрат дотук, като Петров ще предприеме още ротации.

Днешният сблъсък ще бъде под №9 между България и Хърватия в исторически план. Балансът е едва една победа за "трикольорите", два равни и пет загуби. Последният двубой с тях бе на 10 октомври 2015 година в Загреб, когато домакините ни отнесоха с 3:0 в европейска квалификация.

Мачът България - Хърватия ще бъде предаван пряко по БНТ 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички