Далич улесни Петров: Ето кои ще са титулярите срещу България


Далич улесни Петров: Ето кои ще са титулярите срещу България
Снимка: Getty Images

1183 0

Селекционерът на Хърватия Златко Далич не счете за нужно да запази в тайна състава, който ще пусне в днешната контрола с България. Двата тима играят днес от 17,00 часа българско време в Катар в приятелски минитурнир.

"Стопери ще бъдат Шкорич, Вида и Чалета-Цар, отляво ще действа Баришич, отдясно може би Юранович, въпреки че това ще е вторият му мач. Моро, Пашалич и Майер ще бъдат в халфовата линия, а Влашич и Ливая ще бъдат в атака", разкри специалистът, цитиран от "HNS".

"Що се отнася до десния фланг, имам малко съмнение, няма да Ви казвам за кого мислим, защото ще направите драма около това. Целта е да опитаме този отбор и, разбира се, да спечелим мача", допълни Далич.

В първия мач от минитурнира "шахматистите" записаха равенство 1:1 със Словения и той призна, че е разочарован от резултата.

"Като цяло, това ме натъжи, защото не заслужавахме мачът да завърши 1:1. Играхме добре, особено след първите 20 минути, когато не бяхме себе си. Краката ни бяха схванати и тежки, нямаше дълбочина. Трябва да призная, че беше много по-добре на тренировки", посочи треньорът. А ето какви промени се очаква да направи в състава Ясен Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички