Ясен Петров изчетка здраво Хърватия: Има качествени играчи и за два отбора


Ясен Петров изчетка здраво Хърватия: Има качествени играчи и за два отбора
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1600 0

Селекционерът на националния отбор на България по футбол -  Ясен Петров, даде пресконференция преди утрешната контрола срещу световния вицешампион Хърватия. Проверката от турнето на трикольорите в Катар ще се проведе от 17 часа в Доха. В първата си контрола на катарска земя лъвовете загубиха с 1:2 домакина на Мондиал 2022.

"На първо място на това, че не влязохме добре в мача. След това направихме някои грешки, които мога да нарека грешки на растежа. Все пак това е отбор на една година. Но мачовете от Лигата на Нациите идват, така че тук сега ще си създам и финалната представа за състава", отговори Петров на въпрос на местни журналисти за поражението от Катар.

Пловдивският специалист не прие мнението, че утре Хърватия ще заложи на състав, който представлява втория ешалон на световния вицешампион.

"Хърватия има достатъчно качествени играчи и за два отбора. Те едва ли ще подценят мача, а при нас това няма как да се случи, защото все пак играем със световния вицешампион. България и Хърватия са близки страни и мога да кажа, че като зрител пред телевизора винаги съм се радвал на техните успехи", завърши  Петров.

А ето какви рокади в състава готви селекционерът ни за приятелския мач с Хърватия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички