Десподов: За нас е чест да излезем срещу втория най-добър отбор в света


Десподов: За нас е чест да излезем срещу втория най-добър отбор в света
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1790 0

Звездата в българския национален отбор Кирил Десподов обяви, че контролата срещу Хърватия ще покаже на българския тим докъде е стигнал в израстването си. Според Десподов няма значение дали Хърватия ще излезе с титуляри или резерви, защото "шахматистите" разполагат с достатъчно силен и широк състав.

"Едва ли има голяма разлика кой ще излезе утре срещу нас, защото и двата отбора на Хърватия са достатъчно силни. При тях няма значение на кого се казва титуляри или резерви. За нас е чест да излезем срещу втория най-добър отбор от Мондиал 2018 и можем да кажем, че тази среща ще ни покаже докъде сме стигнали", заяви Кирил Десподов, който говори на пресконференцията преди днешната тренировка.

В тима на Лудогорец Десподов е колега с хърватския страж Симон Слуга. На въпрос от хърватски журналисти дали си е говорил със Слуга преди мача, Десподов заяви следното: "Да, имаше шеги, но не съм искал никаква информация от него. И то е защото познаваме този отбор много добре, гледаме ги по големите турнири. Искам да вземем нещо от тях като резултат и съм сигурен, че ще го направим."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички