Колко заплати са това? Борислав Михайлов се появи с артикул за над 20 000 лв. (СНИМКИ)


Колко заплати са това? Борислав Михайлов се появи с артикул за над 20 000 лв. (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

7328 0

Премина изслушването на президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов в Народното събрание. Той даде обяснения за действията на централата около евроквалификацията България - Унгария, след като бе призован от Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта.

С него бе изпълнителният директор Борислав Попов и заместник-изпълнителният директор Христо Запрянов. Първият бе далеч по-активен, но в един момент от заседанието и Запрянов се включи, за да отговаря на въпроси вместо Михайлов.

Президентът на БФС се скри от доста въпроси. Борислав Михайлов отговори подозрително на тирада от бивша фигура на ЦСКА за "Дан Тан, изключени клубове и пръстъпления" (ВИДЕО).

Борислав Михайлов с часовник за над 20 000 лева

Друго нещо също направи впечатление. Дългогодишният ръководител на българския футбол се появи с много скъп артикул на себе си. Става въпрос за часовник, който е на марката Hublot.

Проста справка в сайта на Hublot показва, че цената му е 11 200 евро (предложение от производителя за пазара в България). Иначе казано - 21 881 лева. Можете да видите снимка с него чрез кадрите по-долу в материала. За да си го позволи - колко пари получава Борислав Михайлов след 18 години в БФС - стряскаща 5-цифрена сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички