Платен протест? Г-н Михайлов, хората ви мразят безплатно!


Платен протест? Г-н Михайлов, хората ви мразят безплатно!
Снимка: БГНЕС

3876 0

Ден пореден на тежкото заблуждение на БФС за реалността в българския футбол. Борислав Михайлов и Борислав Попов се появиха пред депутатите на изслушване, посветено на хронологията на протеста срещу ръководството на българския футбол и как се стигна до масовите безредици. Разбира се шефовете не поеха никаква отговорност, хвърлиха празни обвинения за платени протести и бяха хванати неколкократно в лъжи от депутатите, участващи в комисията. 

Но да обърнем внимание най-вече на думите на някогашната легенда. Той нарече протестите "платени", но пък когато беше помолен да даде доказателства за това твърдение, логично той не предостави такива. 

За пореден път Борислав Михайлов отказа да поеме отговорност

Можем обаче спокойно да заявим, че почти цяла футболна България мрази Борислав Михайлов напълно безплатно. Както хората, които бяха на протеста пред стадион "Васил Левски", така и всички тези, които подкрепяха феновете в София и тяхната позиция. Не трябва да забравяме и хората, които тотално се отказаха да подкрепят българския футбол, благодарение на самозабравилите се ръководители в БФС. 

България за последно игра на голям форум през 2004 година. Хора, навършили 20-годишна възраст, виждат как от година на година става все по-зле и се чудят дали всички успехи, постигнати преди появата на това ръководство на БФС, не са плод на нечия измислица, просто защото звучи нереалистично  всичко това, постигнато от българския футбол през 20-ти век - и на национално, и на клубно равнище. 

Господин Михайлов, позволявам си да кажа следващите думи от името на: 

  • Всички тези, които не биват преследвани от журналисти за коментар по актуални теми;
  • нямат приближени медийни "партньори", които да пишат пламенно във Ваша защита;
  • нямат сили повече да се занимават с 18-годишното стремглаво пропадане на българския футбол;

Омразата на масовия фен към вас е истинска,  чистосърдечна и безплатна. И единственото "заплащане", което хората искат, е да видят как вие и подчинените ви депозирате оставки и никога повече не се доближавате до БФС. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички