Борислав Михайлов с абсурден пример за "политически натиск" върху него


Борислав Михайлов с абсурден пример за "политически натиск" върху него
Снимка: БГНЕС

2281 0

В момента тече изслушването на президента на БФС Борислав Михайлов. Той е призован от Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Един от въпросите бе дали има политически натиск върху него.

Михайлов отговори доста странно на запитването. Сякаш самият той не бе сигурен за своя пример, определяйки, че "не е сигурен", както и че "не знае дали се води за такъв".

Според мен не очевиден - нито някой ми се е обаждал, нито ми е писал писма. Отказът от два стадиона не знам дали не може да се води такъв" - понечи да каже Михайлов.

След това обаче му бе "подсказано", че очевидно не може. "Не може" - утвърдително повтори и прие той.

Освен това ръководителят на Българския футболен съюз говори за получената информация за протеста. Михайлов сподели, че се грижат за сигурността на хората, а не толкова за потенциалните санкции, които е можело да последват от УЕФА.

"Имахме информация за нахлуване на стадиона, чупене с цел прекратяване на мача и наказание. Ние сме за сигурността на хората, служебни лица, играчи, санкциите не са толкова важни" - сподели той.

Освен това Борислав Михайлов призна, че е горд, че са спасени човешки животи на протеста срещу БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички