Десподов: Решението е да умрем на терена в следващия мач, Краев се извини


Десподов: Решението е да умрем на терена в следващия мач, Краев се извини
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3199 0

Българският национал Кирил Десподов обяви, че след загубата от Литва у дома решението за тима е да излезе и да "умре на терена" в следващия си мач. На "лъвовете" им предстои утре контрола с Албания в Тирана.

"Опитахме се да успокоим нещата, но това е за момент. Утре ни чака нов тежък мач. В срещата с Литва стана наша грешка и получихме червен картон. Краев се извини момчето, нормално, гори в мача. Този червен картон ни свали на земята.

Второто полувреме опитахме да тръгнем по-напред, но беше трудно така. Повечето момчета нямат опит, не са попадали в такава ситуация, но тези тежки моменти изграждат характер. Трябва да ги правят по-силни, а не да ги свалят на земята", коментира звездата ни на заминаване за Тирана.

Той заяви, че не е негова работа да коментира евентуална треньорска смяна и запита защо хора от ръководството трябва да са разговаряли с футболистите след мача. Десподов обяви, че с тези въпроси журналистите опитват да го "вкарат в интрига".

"Ние сме футболисти и не ни е това работата. За нас решението е да излезем и да умрем на терена следващия мач, дето се вика. Не мога да кажа, че има някакви извънредни мерки след мача с Литва", допълни Десподов. А съперникът ни утре натрупа самочувствие след страхотни резултати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички