Ясен Петров с пресконференция на литовска земя преди мача Литва - България


Ясен Петров с пресконференция на литовска земя преди мача Литва - България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1200 0

Старши треньорът на България Ясен Петров даде пресконференция на литовска земя преди утрешното гостуване на "лъвовете" във Вилнюс в пореден мач от квалификациите за Катар 2022. Джанини започна с пожелания за бързо оздравяване на капитана Георги Костадинов и Георги Шейтанов:

"Преди всичко останало искам да пожелая бързо оздравяване на Жоро Шейтанов и Георги Костадинов и скоро да сме отново заедно. Ние вчера тренирахме на изкуствения терен, не е перфектен, но ще се постараем да се приспособим по най-добрия начин към него и да покажем това, което можем. Повечето от нашите играчи са израснали по такива терени и се надявам да си припомнят как са били изграждани на такива терени и да се приспособят бързо".

"Самочувствието идва с добри резултати и това е нашето желание - да вземем позитивен резултат. Литовците ще излязат със страхотна мотивация. Не подхождаме високомерно, не ни чака лек мач. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Трябва да играем за победа, независимо срещу кого", заяви Ясен Петров.

"Ние вярваме в качествата на всички момчета и независимо на кого се даде шанс, се надявам да го оправдае. Не се притеснявам, че имаме нови вратари в сравнение с предния цикъл. Който и да застане, вярвам, че ще се справи. Ние няма да се оправдаваме с нищо. В момента градим нещо ново и ще си потърсим шансовете. Няма значение как ще се развие мачът, ние ще опитаме да поддържаме нашето ниво", допълни още треньорът на България.

Литва посреща България в събота (9 октомври) от 16:00 ч. наше време! Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички