Кирил Десподов ще бъде капитан на България в отсъствието на оперирания Георги Костадинов


Кирил Десподов ще бъде капитан на България в отсъствието на оперирания Георги Костадинов
Снимка: Lap.bg

2379 0

След като Георги Костадинов пострада тежко по време на мача на своя Арсенал Тула срещу ФК Химки от руското първенство, Ясен Петров ще трябва да избере нов капитан на българския национален отбор по футбол.

По информация на "Тема Спорт" наставникът вече се е спрял на конкретно име, което ще изведе "лъвовете" с капитанската лента в съботното (9 октомври) гостуване на Литва във Вилнюс!

Това е Играчът на мача Левски - Лудогорец Кирил Десподов!

Другите две опции пред Джанини са нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев и защитникът Васил Божиков, който играе за Слован Братислава. Изданието посочва още, че най-вероятно България ще излезе в схема с трима бранители срещу литовците.

Междувременно стана ясно и че Антон Недялков вече тренира със своите съотборници в националния отбор, след като се контузи в мача на "орлите" срещу Мидтиланд на 16 септември в Лига Европа. Травмата вече е почти отшумяла, но едва ли щабът на Ясен Петров ще рискува и ще го пусне в игра на стадиона във Вилнюс!

Тук можете да прочетете какво каза преди срещата старши треньорът на Литва Валдас Иванаускас!

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички