"Говорих с шефовете": Ще продължи ли Илиан Илиев като треньор и на Черно море?


"Говорих с шефовете": Ще продължи ли Илиан Илиев като треньор и на Черно море?
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

904 0

Българският национален отбор по футбол има своя нов селекционер. Това официално стана ясно около обяд в сряда, когато Илиан Илиев бе представен като наследник на уволнения Младен Кръстаич.

Новината

Наставникът на Черно море поема тима, като наравно с него ще ръководи и "моряците". Така ще е поне до края на настоящия сезон, след което ще стане ясно дали руля на "Тича" ще започне да управлява друг.

На специална пресконференция специалистът коментира голяма част от актуалните теми около националния отбор. От думите му стана ясно, че подписаният договор е с продължителност 2 години и 7 месеца. Той обърна внимание и на своя клуб, за който сподели любопитни подробности.

"Избрах да остана тук, въпреки че имах далеч по-хубаво предложение от чужбина. То беше по-добро и от финансова гледна точка, и от към перспектива", започна Илиев пред медиите. Той каза как се е стигнало до решението и какво мислят по въпроса в морската ни столица.

Ще продължи ли да ръководи варненци?

"Договорът е за 2 години и 7 месеца. Лятото ще се прецени за контракта ми с Черно море, който изтича. Засега има неяснота по този въпрос.

Говорих не само с ръководството, но и със собствениците на Черно море. Беше абсурдно да оставя отбора и да тръгна за чужбина. До онзи ден бяхме един от най-добрите, днес, след отпадането за Купата, сме от най-лошите. Същото е и с националния отбор. Със собствениците решихме, че трябва да завършим това, което започнахме в клуба", допълни Илиан Илиев.

А защо го избраха, какви са целите пред него и подробности за договора коментира техническият директор към БФС Георги Иванов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички