Гонзо за целите пред Илиев, какъв е договорът му и защо го избраха


Гонзо за целите пред Илиев, какъв е договорът му и защо го избраха
Снимка: Скрийншот / bTV

1866 0

Техническият директор на БФС - Георги Иванов-Гонзо, обяви, че новият национален селекционер Илиан Илиев ще има пълната подкрепа на ръководството. Бившият играч и треньор на Левски сподели, че е имало още един кандидат за поста, но Илиев е бил основният вариант.

"Той ще има пълна подкрепа от ръководството, както всички останали треньори. Той ще избира сам футболистите, схемата и тактиката на игра, така че България да играе по добър начин и да постига резултати", започна Иванов на днешната пресконференция.

"Очакваме от него да постигне това, което мечтаем. Бяха дискутирани два избора, той беше водещият. Защо го избрахме? Той е два пъти треньор на годината и ние трябва да изберем най-добрия вариант", продължи Гонзо.

От БФС са влезли в контакт със специалиста преди седмица, добави директорът и посочи, че договорът на Илиев е за 2 години и 7 месеца. През лятото двете страни ще седнат да обсъдят отново договореностите си.

"След лятото ще преценим. Той има цели с Черно море, няма да настояваме да е само при нас", допълни Иванов. А ето какво каза Илиев при представянето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички