Гонзо се изказа за Ивайло Чочев и призна: Може би треньорът имаше други виждания, но...


Гонзо се изказа за Ивайло Чочев и призна: Може би треньорът имаше други виждания, но...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2960 0

Техническият директор на Българския футболен съюз - Георги Иванов, заяви, че никой не е отписал Ивайло Чочев от националния отбор на страната и описа нападателя на ЦСКА 1948 като "добър футболист и човек".

Както е известно, 30-годишният голмайстор на Първа лига през сезон 2022/23 така и не попадна в сметките на Младен Кръстаич за първите му 6 мача начело на "лъвовете", два от които бяха приятелски.

Гонзо не скри, че самият Кръстаич има по-различни виждания, но и обясни, че предвид изявите на Чочев през цялата кампания, "няма да има проблем да бъде викнат":

"Чочев е добър футболист и човек. Това са много важни неща. Никой не го е отписал него. Треньорът има малко по-различни виждания. Нито аз мога да бъда симпатичен на всеки, нито ти. Така и Чочев. Може би треньорът имаше други виждания, но предвид това, че Чочев показваше постоянство през цялата година, мисля, че няма да има проблем да бъде викнат", каза Иванов пред "Sportal" и подчерта:

"Нито националният селекционер, нито аз, нито някой от футболния съюз имат нещо против някой си футболист. Ние гледаме нещата, които държат отбора, футболисти с най-добрите качества. Не говорим даже за имена. Дали се казва Петров, Димитров, Иванов - няма значение".

*Припомняме, че вчера, 14 май, Ивайло Чочев вкара своя гол №20 в шампионата, разписвайки се срещу Левски при равенството 2:2 в двубой от 31-вия кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички