Наско Сираков недоволен от съдийските назначения, обясни за БФС: С Боби Михайлов в личен план нямаме проблеми


Наско Сираков недоволен от съдийските назначения, обясни за БФС: С Боби Михайлов в личен план нямаме проблеми
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

4202 0

Босът на Левски Наско Сираков изказа недоволството си от някои съдийски назначения на мачове на отбора в последните кръгове. 

В интервю пред "Труд" той бе запитан дали очаква "удари под кръста" в плейофите от Първа лига, с оглед на факта, че "сините" са имали претенции към реферите след загубата от Локомотив Пловдив с 0:1 на 8 май:

"Чакайте, това са най-нормалните неща за българския футбол, вече нищо не ни учудва. Този човек (б.р. - съдията от мача с Локомотив Пд) бе изпратен в Благоевград, за да спечели Ботев", отговори Сираков, визирайки Драгомир Драганов, който на 4 май свири Пирин Благоевград 2:4 Ботев Пловдив.

"На нас пращат предишния кръг рефер от Пловдив да свири на "Герена", който ни обезкости с Андриан Краев и Филип Кръстев. Сега ни пращат съдия от Варна, при положение, че борбата ни за Европа е с Черно море. И то човека усмивка, който на цяла България е ясно на кого слугува", допълни мажоритарният собственик Левски и след това констатира: "Само че реално ние нищо не можем да направим. Не искаме и да се оплакваме. Казали сме си нашето мнение за работата на този футболен съюз".

Изданието напомни на Наско Сираков за отправения ултиматум към БФС за свикването на Извънреден конгрес, който изтече преди 5 месеца и бе попитан дали има промяна в позицията на клуба, а той отговори: "Не, но имаме достатъчно проблеми в момента в самия клуб, за да отделяме време и енергия за футболния съюз… Проблемите в българския футбол са толкова, че неминуемо ще дойде този момент. Тези проблеми ако не се решават, ще продължаваме да имаме подобни резултати на националния отбор. Всичко е взаимосвързано".

Сираков бе запитан и за сегашните му отношения с Борислав Михайлов, след като на последния Конгрес на БФС е подкрепил кандидатурата му с изказването за "40-годишно приятелство":

"Умея да разделям професионалните от личните отношения. С Боби в личен план нямаме проблеми, аз имам претенции към работата на футболния съюз и затова ги изразявам", обясни силната фигура на "Герена".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Наско Сираков отговори на въпроси за Мъри Стоилов и отсече: Не съм проститутка на повикване

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички