Мартин Петров с остра атака към БФС и Георги Иванов


Мартин Петров с остра атака към БФС и Георги Иванов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1261 0

Бившият национал на България и член в екипа на Димитър БербатовМартин Петров, нападна ръководството на БФС и Георги Иванов – Гонзо, който води последните два мача на националния ни отбор. Той присъства и на треньорски семинар, а след това сподели впечатленията си.

"Адмирации за това, което г-н Захариев прави. Доколкото знам, през последните години няколко такива семинари са се правели. Виждаме колко желаещи има. Някои са отделили част от личните си средства, за да присъстват. Ние не сме измислили футбола. Хубаво е нещата да се заимстват. Българската действителност и призма е много различна. Можем много идеи да заимстваме, да си ги прекараме през българската призма и рано или късно тези треньори да бъдат поканени да изнасят такива семинари. Тези семинари трябва да се провеждат непрестанно под егидата на БФС, а не хората да изкарват от своите средства.

Явно БФС са толкова незаинтересовани от тази работа… Всички знаят каква оценка си дадоха – 6. Няма нужда това да го правим, явно всичко е перфектно. Няма какво да коментираме. Нещата се нареждат, истината и правдата ще възтържествуват", каза Мартин Петров.

"Не знам как да коментирам изказването на Лечков. Първо, второ, трето полувреме, дузпи... Нещо да каже, понеже ние сме казали нещо и човекът с шарените ризки веднага и той да се изкаже. Какво ще рече първо полувреме, второ полувреме, че и 7 години?".

"Не са само момчетата виновни. Не мога да разбера как могат да ги обвиняват, че те са плод на тяхното ръководство. Гонзо, ще ме извинява, но този човек го смятах за моралист и човек с достойнство, но явно бързо се е оплел в техните мрежи. Не може след мача да оплюеш тотално отбора и да казваш, че те не стават за нищо, а на другия ден си им треньор. Как ще ги мотивираш тези момчета? Просто нямам обяснение", коментира още Петров.

Вижте още: Какво каза Георги Иванов за разликата между Бербатов и Михайлов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички