Георги Иванов-Гонзо: Екипът на Бербатов да не говори преди мач на националния, трябва да се класираме на Европейското


Георги Иванов-Гонзо: Екипът на Бербатов да не говори преди мач на националния, трябва да се класираме на Европейското
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2937 0

Техническият директор към Българския футболен съюз - Георги Иванов - Гонзо, коментира сдържано опозицията за управление на футбола у нас в лицето на Димитър Бербатов и неговия екип.

Пред "Блиц" бившият нападател призова за сдържаност на своите конкуренти при изказвания преди двубой на националния отбор. Той сподели и какви според него са шансовете на България да се класира на голям форум.

"Не искам да влизам в тази тема (битката за БФС). В крайна сметка имаше спорове, но аз към тях нямам претенции. Те искат да се кандидатират за властта в БФС, но само когато има определена дата за конгрес. Има проблеми, когато те критикуват преди и след мачовете на националния отбор", заяви Гонзо.

"Нали сме всички българи? Щом е така, всички трябва да подкрепяме България. Нека говорят, когато няма мачове на националния. Те са в правото си да коментират и анализират. Но не и когато има мачове на отбора, да правят негативни анализи", добави още той, казвайки, че България съвсем скоро трябва да намери мястото си на световно или европейско първенство.

"Мисля, че още сега трябва да се класираме на европейското първенство. Поставили сме основата. Но и дори да не успеем, убеден съм, че отборът ще изглежда по-добър начин в квалификациите. И ако не можем да отидем на следващото европейско, това ще бъде една стъпка за световното. Силни години чакат настоящия национален отбор", завърши Иванов.

Ето какво каза Гонзо по адрес на Наско Сираков и Станимир Стоилов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички