Емил Костадинов: Проблемът е в екипа на Димитър Бербатов, хората казаха, че искат Михайлов


Емил Костадинов: Проблемът е в екипа на Димитър Бербатов, хората казаха, че искат Михайлов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2170 0

Легендата на българския футбол и вицепрезидент на Българския футболен съюз - Емил Костадинов, отново даде мнение относно офанзивата на Димитър Бербатов и неговия екип за управление на футбола у нас.

В последно време, опозицията не е излизала с нападки към настоящото ръководство, но това не попречи на Костадинов да нападне младия и перспективен екип на бившия ас на Манчестър Юнайтед.

"То се видя на последния конгрес, когато Бербатов загуби. Тогава футболните хора си казаха своето мнение и президент остана Борислав Михайлов", заяви той пред "БЛИЦ", намеквайки за недостатъчно силната подкрепа към опозицията. Бившият голмайстор коментира решението за оспорване на последния конгрес, както и подобрението в националния отбор по футбол на България.

"Бяхме обвинявани, че ние сме хората, които съдим когото и да е, но е точно обратното. Жалбите дойдоха от екипа на Бербатов, така че проблемът е в него.

Две години вече има подмладяване на отбора, сега вече то е тотално, почти тотално. Треньорът разчита на младите и това е хубаво. Дано да има и добри резултати", завърши Емил Костадинов.

А ето какво каза самият Димитър Бербатов относно състоянието на националния отбор 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички