Гонзо отговори на въпрос за Наско и Мъри: Със Сираков пия кафе… пил съм. В последния един месец не съм


Гонзо отговори на въпрос за Наско и Мъри: Със Сираков пия кафе… пил съм. В последния един месец не съм
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP

5403 0

Бившият нападател на Левски Георги Иванов даде интервю пред "Блиц", в което коментира напрежението между БФС и "синия" клуб, както и своите отношения със Станимир Стоилов и Наско Сираков.

Гонзо бе категоричен, че, откакто той е част от нея, федерацията не е ощетила 26-кратните шампиони, а съдийските грешки са чисто човешки и нито той, нито Борислав Михайлов ръководят реферите в Първа лига: "Искам да заявя, че БФС по никакъв начин не се опитва да ощети или облагодетелства някой клуб. Това, което се случва, е на базата на съдийски грешки, които са човешки. Нито президента Борислав Михайлов, нито аз сме съдии, нито пък ръководим съдиите".

"Много хора имат претенции към ВАР, само че нека бъдем точни и конкретни - ако нямаше ВАР, грешките щяха да са много повече. Така че - да не бъдем толкова критични. Декларацията на Левски я приемам като лична нападка към президента на БФС. Федерацията не е ощетила Левски в тази една година, откакто съм в БФС", отсече техническият директор.

На въпрос редно ли е Стоилов и Сираков да застават "от другата страна на барикадата" срещу него и Михайлов, при положение, че и четиримата са били част от Левски, Иванов отговори: "В последните години се промениха отношенията между хората. Те вече не са такива, каквито бяха едно време. Все по-често виждаме хора, които ти засвидетелстват приятелство и след това действат по друг начин. В нашата работа ние гледаме професионално на нещата, а не на приятелска основа".

Гонзо бе попитан и дали би поканил двете основни фигури в Левски на кафе: "Аз нямам проблеми, аз със Сираков пия кафе… пил съм. В последния един месец не съм. С Мъри Стоилов се чувам по телефона. Последно коментирах с него дали Марин Петков ще може да се върне в София и да играе мача са Купата в Сандански. Ние нямаме проблеми. Аз съм играл футбол и е нормално съдиите да допускат грешки. Да, има ВАР, но съдиите са подложени на огромен стрес и напрежение. Всяка една грешка се оглежда вече от 12-13 камери. Едно време гледахме само на живо и се чудехме дузпа ли е, а сега вече толкова много се фокусираме върху едно положение, че няма как да не се открие грешка".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нападател от Саутхемптън или турски клуб може да се озове в Левски при 1 условие?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички