Димитър Бербатов вижда "искра с надежда" в България, коментира и групата на "лъвовете" по пътя за ЕВРО 2024


Димитър Бербатов вижда "искра с надежда" в България, коментира и групата на "лъвовете" по пътя за ЕВРО 2024
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1480 0

Легендарният български нападател Димитър Бербатов даде интервю пред "БНТ", в което коментира представянето на националния отбор под ръководството на Младен Кръстаич.

Бившият голаджия на Манчестър Юнайтед изрази мнение, че победите срещу Гибралтар и Северна Македония в последните два мача от турнира Лига на нациите са върнали надеждата, че "лъвовете" тръгват в правилна посока, но добави, че трябва да се търси и постоянство:

"Има развитие в играта и в представянето на националния отбор по футбол на България. Последните няколко мача бяха искра с надежда, че нещата тръгват в правилната насока чисто футболно и то благодарение на момчетата и на новия треньор, който ги подреди. Показаха добри игри. Ние сме отбор, който има потенциал, но постоянността ни в този потенциал не се показва. Това трябва да намерим", посъветва той.

Бербо каза няколко думи и за квалификационната група на България за ЕВРО 2024, в която са Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва: "Това са отбори, които според мен сме с шансове 50 на 50. За някои мога да кажа, че шансът е в тяхна полза. Други хора, които са твърди оптимисти, могат да кажат, че това е група, която лесно можем да спечелим. Затова да не прибързваме. В случая трябва да се гледа мач за мач поради лошото развитие на българския футбол в последните години".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Младен Кръстаич обяви, че гради отбор на България за 10 години напред и отговори на въпрос за Ивайло Чочев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички