Георги Иванов - Гонзо: Дадохме всичко, но толкова си можем


Георги Иванов - Гонзо: Дадохме всичко, но толкова си можем
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6339 0

Българският национален отбор записа поредната срамна страница в историята си, завършвайки наравно 1:1 с футболното "джудже" Гибралтар

Временният национален селекционер Георги Иванов - Гонзо коментира безочливото представяне на тима пред "БНТ". Според него футболистите са дали всичко от себе си, но до толкова стигат възможностите им.

"Смятам, че футболистите опитаха да победят днес, направиха всичко възможно. Просто отборът на Гибралтар се беше подредил и не можахме да намерим верните решения в последните 25 метра. Изпуснахме някои ситуации, които щяха да облекчат мача, още в първото полувреме", обясни Иванов.

"В крайна сметка този резултат никак не е добър предвид, че играхме с Гибралтар. Опитахме се, явно толкова са ни възможностите. Каквото и да си говорим, смятам, че всички футболисти дадоха максимума от себе си, но явно толкова можем. 

Не смятам, че днес футболистите бяха притеснени. Смятам, че не можаха да развият атаките си при един отбор, който се затваряше много близо до собствената си врата. Не можахме да използваме фланговете, не можахме да използваме свободните пространства, които трябваше да освобождават нападателите.

Не знам дали имаше дузпа, или нямаше, но е без значение в крайна сметка. Резултатът и играта са лоши, но не смятам, че футболистите не са дали всичко от себе си. Мачовете са за много кратко време и трябваше да освежим някои хора предвид, че имаме мач на 12-и с Грузия.

Футболистите, които бяха играли по-малко, днес трябваше да дадат повече от себе си. Критиките не са спирали. В крайна сметка трябва да приемем реалността такава, каквато е", завърши наставникът. 

Ето какво коментира голмайсторът на България Георги Минчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички