Бербатов към ФИФА, УЕФА, Sky Sports, BBC, CNN: Разследвайте Борислав Михайлов!


Бербатов към ФИФА, УЕФА, Sky Sports, BBC, CNN: Разследвайте Борислав Михайлов!
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

3379 0

Кандидатът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов призова ФИФА и УЕФА да разследват потенциалното участие на настоящия президент на централата Борислав Михайлов в двубоя България - Естония от 2011-та година, който бе уличен в черно тото.

Според Бербатов появилата се в медийното пространство снимка на Михайлов с един от босовете на световното черно тото Дан Тан и бившия президент на Беласица Петрич Костадин Хаджийванов, както и договор между тях доказват участието на Михайлов в порочния мач, завършил при равенство 2:2 след четири отсъдени дузпи.

Бербатов обяви намерението си да сигнализира до УЕФА и ФИФА за случая още на вчерашната си пресконференция, а днес той го стори от профила си във Фейсбук на английски език, като бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед е тагнал в публикацията си още BBC, Sky Sports и CNN, като по този начин той се надява искането му разследване на случая да получи международен отзвук.

Припомняме, че вчера Бербатов и екипът му поискаха оставката на настоящето ръководство на БФС. "Аз и моят екип, призовавам Борислав Михайлов и хората от Изпълкома да си подадат незабавно оставката. И призоваваме най-накрая за един честен Конгрес, ние за това се борим от ден 1“, заяви той.

Ето какви въпроси зададе Димитър Бербатов към Борислав Михайлов за връзката му с бос на черното тото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички