Георги Иванов - Гонзо отсече: България повече няма да играе по този начин


Георги Иванов - Гонзо отсече: България повече няма да играе по този начин
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3898 0

Временният заместник на Ясен Петров начело на България - Георги Иванов, говори пред журналисти на Летище Варна преди полета на "лъвовете" за Гибралтар, където утре, 9 юни, ще изиграят третия си мач от турнира Лига на нациите.

"Не съм искал да бъда национален селекционер. Така се случиха нещата. Загубихме (б.р. - от Грузия) и Ясен Петров напусна. Изпълкомът е обсъждал някакви имена. След тези два мача ще обсъдим с президента кой да бъде постоянен треньор".

"Обсъдени са 20-30 човека. Има 600 треньори с лиценз. Ще избираме. Колко са качествени е друга тема...", започна Гонзо и след това заговори за предстоящите гостувания на Гибралтар и Грузия (12 юни):

"В двата мача отиваме за победа. Нямаме друга алтернатива. Трябва да изглеждаме по различен начин от двата мача, които изиграхме. Нормално е да е тежко като изгубиш така, но всички сме професионалисти. Хубавото е, че след като приключи един мач, идва друг".

"Отборът не игра добре срещу Северна Македония и Грузия. Това ще се опитаме да променим. Ще направим така, че футболистите да изпитват удоволствие да играят футбол. Тези два мача бяха мъка не само за тях, а и за хората, които ги гледаха. Повече националният отбор няма да играе по този начин. Категорично мога да го заявя!", отсече новият временен треньор на България.

Вижте още: Важен футболист се завръща за България, други двама напуснаха лагера на "лъвовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички