Георги Петков за националния отбор: Нормално е по-опитните да дърпат младите, а те правят обратното


Георги Петков за националния отбор: Нормално е по-опитните да дърпат младите, а те правят обратното
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2185 0

Вратарят на Славия Георги Петков изрази мнението си относно представянето на националния отбор на България по футбол в турнира Лига на нациите. Бившият ни национал е категоричен, че, опитните в състава трябва да поведат младите „лъвове“ напред.

"Гледах мача с Грузия, неприятно. Сега е моментът по-опитните футболисти в националния отбор да поемат отговорност и да дръпнат отбора напред. В този отбор има добри футболисти. Тези опитни и добри футболисти обаче не показват нищо - не показват, че заслужават да играят в националния отбор. Нормално е по-опитните да дърпат младите, а те правят обратното“, отсече Петков пред колегите от „Спортал“.

Иначе в България парадират, че са добри футболисти, но в националния отбор не показват нищо - това е моето лично мнение. Всеки казва, че се подмладява отборът, но като погледна състава, не виждам толкова млади футболисти да са влезли в националния отбор. Трябва да се направи равносметка", каза още капитанът на Славия.

А ето какво разтърсващи разкрития за националните ни отбори направи Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички