Футболист на Северна Македония: Червеният картон на Тодор Тодоровски е несправедлив


Футболист на Северна Македония: Червеният картон на Тодор Тодоровски е несправедлив
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

3416 0

30-годишният защитник на Северна Македония - Стефан Ашковски, заяви след загубата от България в Лигата на нациите, че червеният картон на съотборника му Тодоровски, който бе показан за грубо влизане с бутоните в коляното на Марин Петков, е бил несправедлив:

"Откакто останахме с човек по-малко на терена, беше по-трудно да се играе. Смятам, че Тодор Тодоровски беше отстранен несправедливо, но това е част от тази игра. Заслужавахме много повече, не само в този мач тук, но и в предишните двубои", каза той, цитиран от "БТА".

27-годишният халф Люпчо Дориев пък изрази мнение, че численото преимущество на "лъвовете" не си е проличало и тимът му е показал повече от този на България:

"С играч по-малко играхме близо 80 минути и без да си личи разликата, показахме повече от противника. Проблем е, че за втори път получаваме същия гол - пресечена топка, когато изнасяме, контраатака и гол. По това трябва повече да работим, защото е очевидно наша слаба страна. Показахме, че имаме класа да се надиграваме, а тези млади момчета, които са в отбора, в бъдеще ще бъдат още по-добри", бяха думите на полузащитника на Шкендия Тетово.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Мощно "Българи юнаци" разтърси стадион "Тоше Проески" след края на Северна Македония - България! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички