Георги Иванов-Гонзо назова от какво е най-щастлив след победата на България в Скопие


Георги Иванов-Гонзо назова от какво е най-щастлив след победата на България в Скопие
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP

2930 0

Техническият директор на Българския футболен съюз - Георги Иванов, заяви след края на мача Северна Македония - България, че всички са доволни от победата, но най-вече от това, че националният отбор "вече прилича на отбор":

"Доволни сме от победата, но сме най-щастливи, че отборът вече прилича на отбор. Играе футбол, който се харесва на хората, а футболистите изпитват удоволствие от играта. Най-важното е, че направиха добър колектив", започна коментара си Гонзо и след това добави:

"Оттук нататък мога да кажа, че националния отбор на България го чака добро бъдеще. Най-важното е, че тези млади момчета показват голямо желание и смятам, че на базата на тази енергия, отборът ще надгражда и ще става все по-силен".

"Не искам да влизам в политически дебати. В крайна сметка това са фенове, които подкрепят собствената си страна. За нас беше важно, че издържахме на напрежението", каза Иванов по отношение на освиркванията на българския химн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Слави Трифонов с реакция след случилото се в Скопие: За разлика от българските политици...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички